Over koopjegelukkig.nl

Over koopjegelukkig.nl

Koopjegelukkig.nl is het resultaat van een zoektocht naar unieke artikelen om onze dagelijkse levens te verbeteren op een humoristische wijze. 

We hebben gereisd met vliegtuigen, treinen en auto’s met als enige doel een unieke webwinkel te starten met  grappige spullen voor jong en oud.

Ons belangrijkste doel is om humor te brengen bij alledaagse artikelen.
We willen met onze shop ook een campagne voeren tegen cadeaukaarten (dat zijn geen echte cadeaus maar aflaten), door het voor jullie gemakkelijk te maken om unieke cadeaus te vinden.

Voel je vrij om met commentaren, kritiek en suggesties voor koopjegelukkig.nl te komen. We willen deze site je nieuwe bron voor cadeaus laten worden.

We hebben eerlijke prijzen

Omdat we vinden dat je niet te veel moet betalen voor je artikelen hebben we er voor gekozen om onze artikelen direct vanuit onze leveranciers naar je toe te laten sturen.

Hierdoor kunnen we besparen op transport- opslag- en verpakkingskosten waardoor we onze spullen voor een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Bovendien hebben we er voor gekozen om de verzendkosten helemaal op ons te nemen waardoor de verzending voor jou altijd GRATIS is.

Houd hierdoor wel rekening met een levertijd van gemiddeld tussen de 7 en 15 dagen in Nederland en 15 tot 30 dagen in België.

Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn met je aankoop kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Kijk gerust rond op onze webshop en hopelijk mogen we jou binnenkort ook als nieuwe klant begroeten.

Bij ons kunt u veilig winkelen

Zowel uw communicate met website als de communicatie met de betaalprovider zijn encrypted. Door deze versleutelde communicatie wordt het hackers vrijwel onmogelijk gemaakt om in uw communicatie in te breken.

veilig betalen