De Veelgestelde Vragen

BESTELLING EN LEVERING

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 dagen voor pakketjes naar Nederland en 15-30 dagen voor pakketjes naar België. Onze producten worden namelijk direct vanuit leveranciers uit de gehele wereld naar jou verzonden.

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via deze link.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.

*Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 aan verzendkosten.

RUILEN EN RETOURNEREN

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Ja, je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen op je rekening staat.

Hier kun je het retourformulier downloaden.

TRACK EN TRACE

Waar vind ik mijn Track en Trace code?

Op de Volg je bestelling pagina kun je je e-mail adres en ordernummer in voeren om je pakketje te volgen.

De Track en Trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden
Kijk hier wie wij zijn
kijk hier voor meer info over ruilen en retourneren
kijk hier voor mee informatie over bestelling en levering